Mitä opin vai opinko mitään?

Herne

Ensimmäinen työviikko on takana ja seuraava huomenna jo edessä. Tiedossa on heti aamusta yli 20 henkilön ryhmä Ranskasta. He tulevat tutustumaan suomailseen koulujärjestelmään ja sen johtamiseen. juuri nyt tuntuu, että mahdanko osata siitä kovin raflaavasti kertoa. Toisaalta esiintymiseen tottuneelta kehäketulta se onnistunee ilman suurempia ponnisteluja; se kun tulee selkäytimestä jo näillä virkavuosilla.

Paluu kouluun sujui yllättävän helposti, kuin ei olisi juuri poissa ollutkaan. Ainakin ensimmäisen viikon ajan työtä ohjasi kiireettömyys ja stressittömyys. Suojamuuri on myös loman aikana ohentunut ja sen huomasin opeokouksessa kun sain hiukan sanallista osumaa. Toisaalta ajattelen, että se on hyvä.  Aistit herkkinä ja ajatus kirkkaana, jotta tie on kehittymiselle auki. Ehkä siis opin kuuntelemaan pitkästä aikaa sisäistä itseäni.

Kaikkineen huomaan herkistyneeni loman tuloksena monelle asialle; elämälle. Koska todella vietin aikaa seuraillen noita pihan oravien touhua, niin huomaan että se kertautuu myös työssä tarkkailemalla muita. Toivon,että saamme kiireen taltutettua ja kaikki ymmärtämään, että meillä jokaisella on oma tarinamme. Tätä ei hälvetänyt edes se, kun tyttäreni luki keskustelupalstalla olleita kommentteja koskien minua ja työtäni. Ajattelen niistä, että olen varmaankin jossain onnistunut kun ihminen vaivautuu kirjoittamaan nettipalstalle minusta herjaavia viestejä. Toivon, että heidän lapsensa eivät joudu lukemaan samankaltaisia viestejä omista läheisistään. Toivon lämpimästi rakkautta heidänkin elämäänsä, ehkä se sitten helpottaa.

Tällä hetkellä ovat herneet likoamassa huomista ympän tuntia varten, jotta päästään rakentelemaan kolmiorakenne -malleja. Kiva päivä tiedossa siis !!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s